معاون مرکز تحقیقات کشاورزی لرستان از اجرای طرح افزایش ۲۵ درصدی تولید در دیم‌زارهای استان خبر داد.


طهماسب حسین‌پور امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خرم‌آباد، اظهار کرد: در راستای تامین امنیت غذایی و نقشی که وزارت جهادکشاورزی برای تولید غذا در کشور دارد پروژه “امنیت غذایی ایران- ایکاردا” در استان‌هایی که قطب کشاورزی دیم هستند اجرایی شد.

وی با بیان اینکه این پروژه به صورت ۵ ساله بوده و با مشارکت مرکز تحقیقات بین‌المللی در مناطق خشک(ایکاردا) از سال ۹۵ آغاز شده است، افزود: هدف اصلی این طرح افزایش ۲۵ درصدی تولید در دیم‌زارهای کشور با محوریت کشاورزی حفاظتی است.

معاون مرکز تحقیقات کشاورزی لرستان  از اتمام این پروژه در استان خبر داد و گفت: عمده اهداف آن دست‌یابی به ارقام پرمحصول زراعی در قالب فعالیت‌های به‌نژادی و تنوع‌بخشی به تناوب در محصولات دیم در قالب سیستم‌های زراعی مختلف(بدون خاک‌ورزی، خاک‌ورزی کم و سنتی) است.

حسین‌پور خاطرنشان کرد: بر اساس این مطالعات می‌توانیم محصولات مختلفی را در تناوب با محصولات دیم وارد کنیم که از جمله آنها می‌توان به گلرنگ و منداب به عنوان گیاه روغنی، انواع ماشک، نخودفرنگی و گاودانه در زمینه گیاهان علوفه‌ای و نخود و عدس به عنوان حبوبات اشاره کرد.

انتهای پیام/




Source link