نماینده ولی فقیه در استان لرستان گفت: با اشاره به اینکه هنوز در صنایع تبدیلی تولیدات استان ضعیف هستیم، گفت: کمیته امداد لرستان در این حوزه می‌تواند ورود پیدا کند هر چه قدر اقتصاد مردم تقویت شود، پرداخت زکات بیشتر می‌شود.


به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی در شورای زکات لرستان با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، اظهار کرد: شهیدان رجایی و باهنر رفتار و گفتاری در راستای حاکمیت حکومت نبوی و علوی داشتند و همین امر موجب ماندگاری نام آنان شد.

وی با اشاره به اینکه میزان ظرفیت پرداخت زکات در لرستان محاسبه شود، افزود: تفاوت میزان زکاتی که مردم می‌توانند پرداخت کنند و میزانی که وصول می‌شود باید برآورد شود که به نظر می‌رسد این تفاوت زیاد است.

شاهرخی با یادآوری اینکه زکات به عنوان واجب الهی باید انجام شود، ادامه داد: زکات یک امر الهی است و زمین ماندن واجب الهی نقص است که در این راستا پرداخت زکات در قالب هنر، مقاله، سخنرانی، کلیپ یا هنرهای دیگر نمایش داده و فرهنگ سازی شود از طرفی فضای مجازی نیز می‌تواند موثر باشد.

نماینده ولی فقیه در استان لرستان با اشاره به اینکه اگر دستورات مالی و اقتصادی اسلام مانند خمس، زکات، قرض‌الحسنه و انفاق را به دقت فرهنگ سازی کنیم شکاف بین فقیر و غنی از بین می‌رود، خاطرنشان کرد: در آیات قرآن هر جا ایمان است عمل صالح هم وجود دارد و نمونه عمل صالح نماز، روزه، خمس و زکات است و این امر نشان دهنده آن است که ما باید به سمت جریان سازی سالم دینی را برایزاجرای دستورات الهی مانند زکات راه‌انداری کنیم.

وی با اشاره به اینکه اسلام ۵ پایه دارد که یکی از پایه‌های آن زکات است از طرفی سیره اهل بیت بر دادن زکات است،  تصریح کرد: امام علی(ع) بر قله انفاق و زکات ایستاده است و در حکومت اسلامی هم در سخن هم در نوشتن هم در زبان هنر، زکات را فرهنگ‌سازی کنیم.

شاهرخی با یادآوری اینکه در کتاب‌های درسی باید به زکات پرداخته شود، افزود:  انفاق نکردن در ردیف ایمان نداشتن به خداست کمااینکه در حدیثی آمده است کسی که زکات نمی‌دهد حج، جهاد و نمازی برای او وجود ندارد.

شاهرخی با تاکید بر اینکه زکاتی که در محلی پرداخت می‌شود در همان محل هزینه شود بر لزوم تشکیل کمیته‌هایی برای احیای واجب الهی زکات تاکید کرد و گفت: آمار زکات جمع‌آوری شده زکات در لرستان امیدبخش است.

نماینده ولی فقیه در استان لرستان با تاکید بر اینکه کمیته امداد برای کم کردن فاصله طبقاتی است تا بتوانیم با یک برنامه ریزی درست با هماهنگی سایر دستگاه‌ها به نقطه‌ای برسیم که مددجویان لرستان به شرایط مطلوبی برسند، افزود: طبق اعلام استاندار لرستان ۱۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌شود و این تسهیلات در بخش‌های مختلف تقسیم می‌شود که سرجمع این تسهیلات با تسهیلات مددجویان کمیته امداد می‌تواند در بهبود اشتغال استان موثر باشد‌

وی با اشاره به اینکه هنوز در صنایع تبدیلی تولیدات استان ضعیف هستیم، گفت: کمیته امداد لرستان در این حوزه می‌تواند ورود پیدا کند هر چه قدر اقتصاد مردم تقویت شود، پرداخت زکات بیشتر می‌شود.

انتهای پیام/




Source link