رئیس گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان از تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در استان لرستان خبر داد.

بازرسی

مهندس ستایش دریکوند با اعلام این خبر گفت: تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی علاوه بر بازرسی‌های روتین، از ابتدای دی ماه سال جاری آغاز شده است.

وی افزود: این اقدامات به صورت مستمر و شبانه‌روزی در ساعات اداری و غیراداری و ایام تعطیل در حال انجام است.

مهندس دریکوند با اشاره به برگزاری وبینار توجیهی برنامه سلامت نوروزی، تاکید کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، تمامی توان و ظرفیت واحدهای بهداشت محیط استان برای بهبود وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به کار گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: با متخلفان بهداشتی برخورد قانونی لازم خواهد شد و شهروندان می‌توانند، هرگونه تخلف بهداشتی را به شماره تماس ۱۹۰ اطلاع دهند تا به آن رسیدگی شود.